Ett tag sed..

Ett tag sedan jag bloggade, anledningen är helt enkelt att jag inte orkat nu på jullovet men jag lovar att det kommer upp en hel del bilder. Igår var jag på två fester och idag så är det nyår som ska firas.

04:09

Stack ut vid.11 tiden till donken och till havet med min kille vi kom hem vid halv två nu sitter vi och myser hos mig.

Scream 4

Ser scream 4 med min älskade och så klart så ska min lilla syrra tränga sig på, har redan sett filmen hundra tals gånger innan men den är så bra, ciao.

2011-12-25

Hejsan hoppsan!
Fixar lite med håret snart så kommer också min kille så det blir bara att ta det lugnt hemma med honom. Kommer säkert inte att blogga så mycket när mer idag men jag ska se till att göra det så hej så länge.

God eftermiddag

Vaknade för en stund sedan ska snart in och ta en dusch sedan får jag se vad som händer, någon har inte hört av sig som dom skulle men aja. Trodde faktiskt jag skulle upp senare med tanken på när jag somnade igår men det var på tiden att jag vaknade nej men nu ska jag återgå till mitt liv good bye.
Jag kan fortsätta drömma

Lugn och ro

Ensam uppe mitt på natten och klickar in min på unika sidor snart ska jag sätta på en film och somna till den. Det är så skönt att få ha lugn och ro äntligen. Jag har en sån lust till att det blir morgon, jag tar en härlig dusch, fixar håret och sätter på mig mina gråa linser och att min kille kommer vad jag vet.
                             

Future plans

Har tänkt lite på hur min framtid ska se ut efter gymnasiet då. Jag vill efter gymnasiet flytta hemifrån och börja plugga på högskolan, flytta in tillsammans med min kille då. Samtidigt vill jag vissa dagar jobba. Jag vill hjälpa fattiga människor runt om i världen någon dag i livet. Då menar jag inte bara att skicka pengar till en fattig familj eller ett fattigt land utan själv åka till ett fattigt ställe och kunna vara där ett tag och hjälpa fattiga, såklart så ska jag ju ha någon som hjälper mig, någon mer än min pojkvän vad som är så bra så vill han också samma sak som jag.
Jag älskar inredning och att designa saker gud asså jag dör för det och för musik och konst. Jag vill hålla på med något sånt i framtiden kankse inte som ett arbete med något jag har att göra åt sidan. Jobba ska jag göra mycket så jag kan resa, jag ÄLSKAR att resa och upptäcka nya saker.
Den dagen jag får min egna lägenhet ska jag fan i mig få den att se ut precis som jag vill.
Den första människan på jorden jag ser på morgonen ska vara min pojkvän och den sista som jag ser innan jag lägger mig ska vara min pojkvän. 
                                                                          

Längtar ännu mer när jag ser såna bilder







Julafton

Har varit med Olla, Sara och Rana, de gick hem för en stund sedan nu sitter jag med lilla syrran och kolla på scooby doo. Jag kom för en stund sedan på att det är julafton idag, haha efterblivna jag. Jag har inget speciellt för mig så ska fortsätta att se på scooby doo med syrran, imorgon ska det fan i mig bli en bra dag då min pojkvän kommer över.
                             
                                       


Ångest liv

Äntligen har jag lyckats få upp bilderna på min dator efter 1000 misslyckade försök. Vilken K*k dag fast snart kommer Rana, Olla med sin mamma och får hoppas dagen blir bättre, ska jag vara helt ärlig så hade jag mer än allt annat spenderat hela jullovet ( om inte resten av mitt liv ) med min kille bara utan en massa andra problem och skit saker. Jaja jag kan fortsätta drömma, här kommer bilderna från min shopping för någon dag sedan.
Ring - H&M
Underkläder- Gina tricot
Tröja - Bik bok ( finare i verkligheten )
Armband -  H&M

Follow me follow follow me

Asså jag får damp jag har laddat upp bilder från min mobil tusen gånger men alla bilder kommer inte upp och jag vet inte varför. Aja orkar inte lägga mer tid på det idag vet jag inte riktigt vad som händer hopppas på en lung och mysig dag.

Ranya har varit...

Ranya har varit och hälsat på hos mig idag, hon gick hem för en liten stund sedan. Sissy har också gått hem för imorgon åker hon till göteborg. Jag ska in och duscha nu ska försöka lägga in bilder efter det.

mobil bloggar

Nyss vaknat och det av att det ringde i min telefon, gud så skönt att få sova ut. Ska in i duschen snart sen får jag se vad som händer, puss o hej.

Only you.

Kom hem för en litn stund sedan, det har varit en av de bästa dagarna på jättelänge. Känslan man har när man inte bryr sig om resten av världen förutom den du älskar och när den personen känner så tillbaka, jag älskar den. Idag var sista skoldagen så imorgon är det jullov, wihoo!. Ska spendera mer tid med min kille nu på jullovet, Pallis kommer på tisdag och så fyller jag även år nu på jullovet. Jag har försökt att ladda ner bilderna på datorn av det jag köpte igår men dom kommer inte in så ska försöka imorgon igen.

Here and There

Hej bloggen!
Har varit i skolan idag, nästsista dagen var det, efter skolan gick jag hem och drog till min pappa och farmor var där ett par timmar. Inget speciellt har hänt idag, asså omg jag måste verkligen börja ändra på mina mat och sömnvanor och ta tag i min träning igen.
Bilder ifrån filmkvällen alla kunde ej vara med på bilder för att de bär sjal i verkligheten.
Julgranen som Britt-Marie klätt på när jag var och hälsade på på landet.
Pannkakor på G 1/ halv 2 på natten.
En av min favorit rouge.
Bilder ifrån igår med Olla på entre.
Samma kväll på mobilia med Sissy och Hosila.
Underbara Sissy.

Brrr

Nu äntligen så kan jag blogga, har varit ute hela dagen idag. Klockan tio väkte Sissy mig jag duchade stack till stan med Olla och entre efteråt shoppade riktigt snygga underkläder, smycken och en tröja där och så käkade vi på burger king. Kom hem där vid halv sju tiden och stack ut med Sissy och fikade sedan stack vi hem till Rana och var där en stund oc nu så är jag hemma tillsammans med Sissy. Asså gud vad kallt det är nu förtiden fyfan asså. Jag lägger ut bilder på det jag köpt imorgon puss o hej så länge.

Pannkakor

Ska snart ta och se en film tillsammans med Sissy, vi har precis gjort pannkakor haha folk brukar sova så här dags på natten men nej vi gör pannkakor och ska se film plus att det är skola imorgon, trevligt.

Ohh!

Usch fuck allt, ja så har jag varit och hälsat på  på landet, träffade Jousef och Jörgen där och som tur så körde Jousef hem mig och Sissy så vi slapp vänta på bussen i en evighet. Allt jag önska just nu är att jag var med min kille och slapp allt annat skit som pågår.

Sissy på besök

Hej bloggen!

Sitter hemma hos Sissy på landet det är så mysigt här. Jag somnade klockan sex imorse idag och gick upp vid halv elva tiden var med om lite drama sedan stack jag ut med Sissy vid ett tiden. Vi hälsade på hennes gammla jobb och var på jägesro nu är vi här och ska snart dra hemåt.

Busy all day long

Hej bloggen!
Sissy är här idag så har varit med henne hon ska övernatta här, jag vaknade två imorse Sissy kom sen stack jag till min pappa sen hem igen och nu sitter jag här med Sissy ska nu bara ut snabbt och snabbt hem igen.

Guess what?

Hejsan, kom hem för en liten stund sedan var på en filmkväll hos en kompis. Kom hem klockan halv åtta stack snabbt hem sedan till filmkvällen. Det har faktiskt varit en ganska så bra dag guess what? ag fick ett A på min eng uppsats omg så glad ag blev när ag såg resultatet, när jag får ett bra resultat tycker jag de kul att plugga nästa gång vi har prov eller något.

God morgon

God morgon, blev nyss klar med att fixa håret, den viktigaste delen plus kläderna men ja. Idag kommer det inte bli så mycket bloggning kommer att vara upptagen med mycket annat men kanske där på natten eller imorgon så kommer jag att blogga normalt igen, puss o hej.
Allt från hår till kläder är perfect.

ALLT FÖR ER


Min ängel

Gick ut en promenad kom hem för någon timme sedan och nu sitter jag med min ängel och käkar nybakad pizza och lyssnar på hennes vaffo musik.
 




No one is there when you need them but when you don't they are always in your way.

Nyss vaknat och känner att jag vill gå ut med någon eller att min kille ringer någongång idag kanske men nej inget händer. Har gjort historieprovet och började på min svenska novell idag och förhoppningsvis ska jag göra klart den innan jullovet som börjar nästa vecka.     

Frånvaro

Hejhej ska nu dra till skolan måste rusa ut annars missar jag bussen och kommer försent till skolan och får frånvaro i onödan.

Baka kaka

Hej bloggen!
Var hos Rana idag fastän jag skulle ha stannat hemma och pluggat inför imorgon men nej nu får jag skylla mig själv. Tvingade min mamma följa med mig och träffa Ranas mamma och fick henne att gå med på det och haha dom blev bra vänner dom, hahaa. Kul hade jag men nu är jag döds trött och snart är det jullov wihoo, juste oh min gud jag skulle vispa så råkade jag vispa min hand asså den fastnade i vispmaskinen och jag trodde i några sekunder att jag hade förlorat min hand bhuhu ahh det var skrämande men jag fick tack och lov gud loss den med en del smärta.
Min nya henna tatto, fin va?
Andra gången vi smälter smöret brände det första gången.
Klar!
Tomtens dotter var med och bakade.

Utvilad

Hello, kom hem från skolan för en liten stund sedan. Idag har jag sovit så gott oh var helt utvilad när jag vaknade imorse, direkt efter jag vaknat och fixat mig lite så dära så stack jag till idrotten spelade beachvolleyboll sen stack jag till skolan, skrev min uppsats på engelskan skönt att vara klar med något, imorgon är det ett konstigt prov/uppsats på historian så ska plugga till det ikväll sen får jag hoppas på ett bra betyg.


Följde med Rana som skulle noppa sig för några dar sedan, slowmotion noppning på gång.

En kompis hittade jag också, kanske ska söka till so you think you can dance med den här grabben.


Hjälpte Rana med hennes stol, visst är den fin?, fast hon gjorde klar den själv jag fick bara slipa lite, hehe.
















världens äckligaste köttbulls baugett


Fina Ranya som drog med mig till coop igår, haha vi fastnade helt vid bakelserna, cake heaven, vi gick förbi sån kille som sålde tusen sorter med fisk så jag gick fram till honom och frågade om han gillade fick och så började jag babla på och ställde en massa frågor om vad det var för fisksorter osv så tar han fram två skedar en till mig och en till min kompis och frågar om vi vill smaka, Ja säger jag men Ranya vägrade att smaka, iallafall han stoppar ner skeden i en sån stor skål med tonfisk i någon rosa sås , jag tror att han ska ta en sån liten bit av såsen men nej han doppar ner skeden oc fiskar upp en stor klump med tonfisk dränkt i sås hahha när han såg mitt ansiktsuttryck skrattade han och sa att jag fick spotta ut det, det smakade inte så gott det haha. Men efteråt fikade vi så jag fick ur mig den inte så goda smaken ur munnnen.




Vart ska jag ha idrott?

Hej jag vet att jag har uppdaterat så lite nuförstiden men jag är så himla uptagen med allt och så himla trött men jag ska förbättra mig. Nu ska jag dra och ha idrott , vet inte ens vart jag har det och ikväll kommer lite bilder.

God natt

Hej kom hem för en stund sedan är trött nu så ska lägga mig uppdaterar imorgon, god natt.

God natt

Är så trött ska sova uppdaterar imorgon, puss.



Plugg

Förlåt för en dålig uppdatering men har varit med min kille nu på helgen och då glömmer jag bort allt annat. Kom hem för några minuter sedan var med min kille på centralstationen tills hans tåg kom nu sitter jag här med Rana och ska plugga så ciao så länge.

Just take the damn pain away

Oh Gud jag har en sån himla mensvärk vill bara döö just nu. Somnade vid elva tiden igår då det bara var jag och syrran hemma sedan vid ett hade min mamma kommit och vid två vaknade jag eftersom jag väntade på min kille som skulle komma så vid sex tiden somnade vi och idag klockan halv två vaknade vi. Just nu är han ute men han kommer tillbaka och förhoppningvis så blir det en natt till med honom.<3
                              
                                                                     Who knew?

No matter what they say cuz I know my heart doesn't lie

Hej, kom precis hem från Rana tvingade min syrra också att komma hem eftersom ingen annan är hemma så ville inte vara hemma ensam. Väntar nu på min kille som lovade att han skulle komma tillbaka, får väl se om han nu håller vad han lovat, sen får jag se vad som händer.
                              


Räna

Kom hem för en stund sedan är just nu med Rana panna we r just chillin at my place not ska dra till henne nu, jag är så proppmätt att jag vill dö.


 


Hola

Hej bloggen!
 Ska dra ut snart väntar bara på en kompis som ska komma send rar vi två tillsammans. Min kille gick precis ut med sina kompisar sen på natten kommer vi ses igen hos mig så får sysselsätta mig med annat tills han kommer tillbaka.
 
Omg


I am a bad girl and I know it

                                                   

Shoot me somebody


Am I allowed to love you this much? Why do I feel like if I was addicted to you?.





Satans plugg som aldrig vill ta slut

Har pluggat lite och resten av tiden gjort något annat som inte är lika vettigt som att plugga men jaja. Imorgon får jag hoppas att jag lyckas med båda uppsatserna speciellt med engelska uppstatsen.



2 uppsatser

Käkar mussli till middag det är så gott fastän mamma har gjort jättegod afghansk mat, boragge finns det något som heter som lagas på sån stor rund ungsplatta. Har tänkt o gå ut och träna senare men måste först plugga för imorgon så har jag två uppsatser som ska skrivas i skolan, wish me luck, ciao.

Party

Alltså ew har en sån dålig dag då man inte pallar med något, jag har fått en sådan ryggvärk att jag knappt kan röra mig ordentligt och så har jag fortfarande ångest över igår usch asså. Juste jag har tänkt och diskuterat lite med min mamma om vad jag ska göra på min födelsedag har inte gjort något riktigt speciellt de senaste gångerna  jag fyllt år så jag har tänkt på att hyra ett hotell alltså inte ett rum men resturangen och ha en fest där med massor med mat och musik. Men sen andra sidan så vet jag inte om jag istället vill ha en veckas semester till ett vart land ohh ska ta och tänka på det lite mer.






Haha kolla som han där mannen står







Pretty lady



Lockade och sminkade syrran med.



På väg hem från träningen igår så hände en sak....

kärlek vid första ögonkastet ... ja det var det som hände, jag var otrogen. Haha nej då skulle bara hälsa.




Ångest

Omg jag har inte gjort ett skit idag fast än jag borde ha gjort det har sån ångest. Plus att jag borde sova nu för att kunna komma upp imorgon men nej här sitter jag och webbar + har ångest på allt. God natt till alla er andra.
En foto på min ksuins dotter hittade den bara där bland mina bilder.

Good day with a bad ending

Hej bloggen!

Kom hem för en stund sedan har varit en ganska så bra dag ända tills nu, usch vad jag mår dåligt just nu. Alltså ibland önskar man att man inte gjort saker och ting som sedan får en att ångra sig riktigt mycket, visst alla människor gör misstag i livet och blabla men ibland mår man så dåligt av dom. Okej nu låter det visst som om att jag gjort värsta saken men det är en ganska så sorglig sak en sak som får mig att bli så osäker på vissa och får mig att tänka om riktigt men egentligen så .... ja orkar inte ta upp det mer så över till vad jag gjort idag. Jag har såklart varit i skolan idag efter skolan stack jag och tränade från fem till sju sedan stack jag ut med en idiot som kan stoppa upp en vattenmelon i sitt rövhål.

Om ändå en sådan kärlek existerade. Känner som om jag har allt jag vill ha/behöver, allt från lust, hunger, törst osv när jag är med den jag älskar men tänkt om ...

Fasta

Hejsan alla fina, kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Ska inte göra något speciellt idag än att ta och plugga sen lägga mig lite tidigt så att jag får lite sömn. Har fastat idag och ska göra det i två dagar till, det är en speciell månad eller dagar men det är upp till en själv om man vill eller inte.

....zzZz..

Tjuu! :D Emma här.. Aa idag har jag o hasela mest varit slöa eftersom vi inte somnade förräns klockan halv sju imorse hehe. Aa så går det när man har mycket att snacka om.. Men men, vi tvingade oss själva att gå upp för att vi skulle äta fruukost och lite sådära.
 


11-12-04

Hej bloggen!

Har spenderat hela natten igår och morgonen med Emma, sitter just nu och fixar henne och syrran. Imorgon är det skola igen fast börjar som tur klockan tio. Jag kan lägga in bilder senare.

Tråk lördag

Har så himla tråkigt, har varit ensam hemme sedan kl sex sysselsatte mig själv med att locka håret i små lockar och med musik men blev klar med håret för en timme sedan och nu har jag så tråkigt finns inte ens någon som kan komma, och min kille kan slänga sig i närmaste papperskorg.

det blev syggare i verkligheten.

I'm back.

Hej, I am back. Har varit så upptagen de senaste dagarna att jag inte alls haft tid till att blogga. I förrigår var jag i svalöv kom hem sent på kvällen och var jättetrött så jag somnade direkt sen dagen därpå drog jag till skolan efteråt till min pappa sedan stack jag in till stan och skullt träffa kompisar kom även hem sent då och var trött och somnade. Men nu så blev det äntligen ett inlägg, bra va?.

ska försöka rita en sån här.

RSS 2.0