Klar med uppstas

Hahah ibland glömmer jag helt bort att jag har en blogg haha. Blev nyss klar med uppstatsen och nej jag har inte hållt på sedan inlägget innan denna där jag skrev att jag skulle börja på min uppsats. Jag sov från typ tre till fem vaknade av att en kompis ringde sedan kom min farbrors fru över så var med henne och för någon timme sedan började jag på min uppsats och nu så äntligen är jag klar.

haha så deprimerad bild typ någon månad gammal.


9.00-10.20

Kom hem för en timme sedan kort och olön dag kunde lika bra ha sovit men aa. Ska skriva klart min uppstas snart sen vill jag sova. Jag lovar att jag ska börja att blogga mycket mer nu på jullovet och även komma med en massa bilder plus roliga videos, fast får först lära mig hur man laddar upp videos.


Falafel

Hejsan kom hem för en stund sedan. Slutade tjougo över ett och stack til Ranas skola och där fick jag måla och slipa lite, hihi. Vid fyra tiden slutade hon skolan med så stack vi till triangeln och efteråt hemåt och nu så är jag hemma och ska äta min saftiga falafel som jag köpte på  Bilder kommer lite senare om jag hinner ladda upp dom.

Ólöna tisdagar

Hello är i skolan och har snart haft rast i snart en timme, rktigt olöna tisdagar vi börjar åtta och slutar nio sen har vi rast till tio sen lektion, lunch´, lektion och så slutar vi.Drar till en kompis efetr skolan idag efteråt ska vi snabbt in till stan sedan ser jag vad som händer.


Good night

Vilket dag asså är skit trött nu så ska snart ta och lägga mig puss o hej.


Broken phone

Var inte i skolan idag eftersom tågen igår blev inställda på grund av stormen så min kille givk aldrig hem så jag stannade hemma med honom, men han gick precis hem. Min nya lur har gått i sönder eller glaset är sprucket tack till min lilla syster som inte har lite tålamod så hon slog den mot en bordkant. Annars har inte så mycket hänt imorgon är det skola, orkar ej men men.


stay out!

Jag hatar allt exakt allt med människor som lägger in sig i andras liv, om hur man ska vara, vad man får göra/ inte göra, hur man ska vara asså hur pallar man man måste verkligen ha ett jätte ointressant liv om man har en sån jävligt stor tid att orka bry sig om någon annans. Ska jag vara ärlig är detta vanligast hos utomlänningar jag menar inget illa efetrsom att jag sjkälv är det men det är faktiskt sant eftersom att jag ser och hör det med mina egna ögon och öron. Är man till exempel tjej som har en kille är det som om man sålt sig själv i vissas ögon, jag menar inte alla utan de flesta.
                                             


Busy

Har varit en upptagen dag men nu äntligen är det chill umgås with ma boy, skulla på bio med kompisar men det blev ej av på grund av löjliga saker. Bloggar mer senare ciao.




Dom 3 översta togs nyss men den sista igår.

I used to be normal but i got bored

God morgon, asså gud så skönt jag sov när det plötsligt ringer i min satans telefon som jag var tvungen o svara på sen kommer min ´lilla syster in på rummet när hon hör att jag är vaken och frågar om jag kan hälla chips till henne i en skål och eftersom att hon är så himla söt så kunde jag inte säga nej. Asså vilken ångest jag har över en sak som hände igår shit hahaha men men.

Mobilia

Hejsan alla fina kom hem för någon timme sedan. Efter skolan idag ringde Rana ifall jag ville hänka henne till mobilia så vid fyra tiden drog jag dit med henne efteråt käckade vi på bk sedan drog vi till mig sen till henne sen drog jag hemåt själv, vi har alltid lika kul när vi är ute haha så sjuka. Laddar upp bilderna på shoppingen imorgon är så trött nu gonatt.
 

Öronhänget jag har på bilden är köpt idag bättre bild kommer imorgon.

Olön skoldag

Är hemma nu slutade tjugo över elva så lönt att ens gå till skolan men ja har skit mycket att göra nu. Är hungrig så ska ta och käcka något sen återgå till mitt så upptagna liv, haha.
Vill ha dessa, undra vart man kan köpa dom.

God morgon

God morgon börjar tio idag vilket är skönt men nu måste jag rusa ut annars missar jag bussen, så ser man att den ändå är försenad nej men hej så länge,

Ej i trafik

Alltså jag hatar bussarna i malmö omg så efterblivna dom är egentligen är det ju busschauffören men ja, dom är antligen försenade, ej i trafik eller så kör dom bara förbi som ingenting. Hade tänkt slänga upp en videoinlägg men hmm hade inget speciellt o säga där så det blev inget förutom ännu ett vanligt inlägg.
                                                                                        
                                                            


Minnesförlust

Hade glömt mitt lösenord från ingenstans haha omg så sjukt egentligen så därför kunde jag inte logga in men bytte lösen till slut. Har varit i skolan som vanligt fast var där kvart över tio fast jag började kvart i nio, försovit mig hade jag gjort fast det gjorde inte så mycket de i klassen hade ändå ett svenska prov som inte jag skulle göra så det hade ändå inte varit lönt om jag gått och bara glott på dom fast egentligen vet jag ju att jag hade fått plugga till något annat, haha. Ska ut och träna snart sen plugga och försöka att fan i mig nu lägga mig tidigt.


Lazy lazy moments

Kom hem precis var ute med Emma femma som fyllde år idag ett stort grattis till henne och en massa kärlek, love u om du nu ser detta. Wierd slash boring slash jag vet inte hur jag ska beskriva dagen ingen fatta vad jag mena men okej äntligen var dagen över ville jag komma till. Juste vill bara säga tt jag hatar såna små kiosker det jobbar alltid sliskiga/äckliga män där asså usch hatar alla såna uwe på dom. Länge sedan jag drog och shoppade faktiskt har haft så så mycket annat att fixa och tänka på att jag helt glömt bort shoppingen aja ska väl göra det med men förresten har ett par viktigare saker för mig att göra klart först, ohh.



ABCÅÄÖ

Gjorde ett inlägg för någon halvtimmme sedan när den skulle pupliceras gick min internet anslutning på lap topen bort så inlägget försvann,mm. Juste sån tur som jag har så började jag kl 11 idag men såklart så visste inte jag det så jag var där redan kl 9, trevligt ju. Jag funderar lite över imorgon och över after tomorrow och the day after tomorrow and after the day after tomorrow så ska fortsätta fundera över det så hej så länge alla fina.

PUSS på mina fina läsare.


.....

God morgon! jag orkar verkligen inte gå till skolan vill bara sova men jag kna alltid dröma iallafall måste fixa mig snabbt har bråttom och håret är fortfarande blött och oplattad see ya.

A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out

Lyssnat på musik nu i flera timmar på rummet riktigt soft. Musik och konst kan göra att jag glömmer allt annat i min omgivning och bara koncentrera på just det vilket jag älskar men tyvärr så har jag inte  ägnat mig åt att teckna på evigheter nu har liksom inte haft tid men musik har jag tid med varje dag. Måste lägga mig tidigt så jag kommer upp på morgonen juste jag hade en mardröm igår asså shit när jag vaknade var jag skiträdd tände alla ljus i huset förutom där det fortfarande var latmaskar som sov. Aja bjuder på a few campics går det ska jag försöka lägga in dom jag tog igår.





I am back.

Tjohej kom hem för en liten stund sedan från ma new school nej men nu ska jag ta och berätta hur det har varit, joking. Det var helt okej faktiskt första dagen och så men det gick men jag hatar att skolan är så liten det kanske gör att jag byter till nästa termin but u never know. Jag fick som tur, tack gode gud, hem mina saker jag hade lämnat på transport, det ringer idag när jag är på väg till skolan i min mobil telefon när jag svarar är det en kille han bara hej detta är bussgods lr något sånt jag bara ja hej han bara jag ska hämta dina saker du lämnat på transport nu jag bara nej du du skulle ha lämnat dom igår plus att jag är på väg till skolan nu så hämta dom när jag är hemma från skolan han bara ska vi säga kl ett och så blev det så fast han var 20 minuter sen, haha fast det gjorde inget för då kom jag precis hem. Juste jag är skit hungrig har inte ätit ett skit var inte hungrig i skolan men nu döor jag förfan men har inget speciellt o äta så det får vänta tills min kropp orkar ta mig till köket och fixa ihop något.



Efterbliven transport

God morgon! ska snart iväg till skolan är väl ändå lite pirrgt/nervöst att börja på en ny skola så snart igen but thats  my life. JAG VILL INTE, typ sånt hör jag ibland i mitt huvud, haha nej men pallar verkligen inte med nytt allt igen. Måste dra och fixa det sista har inte ens något bra att ha på mig typ alla mina kläder är på transport en efterbliven transport snackar jag om då, ciao.

Trust is like a mirror once you break it you can never look at it the same way you use to

Kom hem för två timmar sen och fixade med lite papper, gick innan dess hem till en kompis efteråt drog jag utåt med en annan kommpis vi blev så hungriga så vi köpte ett paket mjölk med cokies mums haha tills vi ville kräcka, ajaj imorgon är det skola borde kanske lägga mig snart eftersom att jag ska upp ganska tidigt.

Mikael elias

Kom precis hem jag skulle ju gå och kolla på lägenhet, precis när jag skulle sätta mig i taxin smsar kvinnan att hon inte kan, man bara okej? och det kunde du inte typ smsa för någon timme sedan alltså vilka olöna människor det finns sen så frågar hon om jag ville komma imorgon istället jag tackade nej. Anyways jag stack in till stan istället käckade på donken, fixade busskort och gick till gymnasiet som jag ska börja på imorgon, pallar inte byta hela jävla tiden men är tvungen så får typ smälta in på nytt IGEN, wish me luck.

Hon är så vacker.

Some of my drawings

Kom hem för en stund sedan var hos kusinerna och pappa det är allt jag har gjort idag, segt. Sov ju ganska länge idag vilket var skit skönt förresten så måste jag börja med min träning igen det var ett tag sen det. Imorgon ska jag till min nya skola ska träffa rektorn buh hoppas det är en bra skola det annars är det synd om mig och min framtid jag ska även sticka och se på en lägenhet med min mamma sen vet jag inte riktigt vad mer som händer. Ska kanske träffa min älskade i slutet på den kommande veckan vilket ska bli kul sen så ska jag ju även på bio med Sissy som jag lovat, jag lovar mycket jag så det är bäst att hålla vad man lovar har även lovat farbrors fru en dag på stan haha. Jag kan bestämma jättemycket med olika folk och det som är så kul är att jag tar allt på samma vecka eller oftast samma dag eller som till exempel att jag skulle se breaking dawn med en kommpis sen frågade ett annat gäng med kompisar om jag ville se den eftersom att dom vet hur sjukt mycket jag gillar twilïght haha och jag sa ja samtidigt som jag lovat min kille och andra kompisar, hhaha. Men nu på fredag så blir det bio med några stycken på en och samma gång min kille tyckte synd om mig så med honom blir det någon film hemma hos honom<3.


Ritade denna någonstans i början på detta år har utvecklats sedan dess faktiskt.





mer kommer nästa gång

Ångest

Hejsan, vaknade för en timme sedan käckade lite snabbt, städa lite så där nu så sitter jag rastlös framför datorn. Jag har egentligen en massa saker att göra men får ångest bara jag tänker på det usch hahha.

Ibland vid vissa situationer vill jag bara vara så här liten igen, ohh asså.

Forever is only the beginning

Var och kollade på breaking dawn på bion med min lil kusin och gud så bra den var inte att jag inte visste att den skulle vara det men ja. Längtar redan till part 2 som fan kommer nog döö av längtan igen. Har älskat the twilight serie ända sen första gången jag började läsa den första boken, har inte tappat intresset en ända sekund sen dess. Hur kan man inte tycka om twilight och Robert Pattinson ohh så fin, haha sånnördig jag låter men nu vet ni att jag är ett STORT twilight fan. Filmen var så fin gjord, jag tycker att alla filmerna var fantastisk bra men denna var mycket mycket bättre gjord fast böckerna kommer alltid vara bättre än filmerna men saken är den har man läst böckerna, har själv läst dom 4 gånger och en av böckerna har jag läst på engelska en gång om någon undra(:, är det ändå kul att se det på film då blir det liksom en annan upplevelse vet inte riktigt hur jag ska förklara men jadet är iallafall kul. Anyways efter bio besöket blev det käck på donken sedan lämnade jag hem min kusin och stannade kvar där ett tag och chill snackade med min kusin som då är min underbara farbrors fru, hon är den absolut underbaraste människa jag träffat och dessutom den ärligaste stor kärlek till henne.

smälter inombords varje gång jag ser honom, haha

Ritade denna någonstans i början på sommaren


Abduction

Har pratat i telefonen i snart tre timmar med min älskade nu snart så ska jag se abduction med Taylor Lauthner i huvudrollen. Dagen har varit ganska stressig har framför allt fixat möte med rektorn på ett gymnasium, känner inte riktigt som om det är rätt gymnasuim men jag får hoppas på att det är sen har ju Rana varit här sedan i morse vilket har varit kul efteråt kom Emma över en stund så bortset från det stressiga så har det varit okej.


Breaking Dawn

Hejsan alla fina har precis fått tillbaka mitt internet på min fasta data så nu kan jag även blogga från denna. Sitter med en kompis som kom imorse när jag sov, vi tar det bara lungt medan jag ringer runt lite efter ett par saker som jag måste få gjort sen måste jag ta tag i det med mitt gymnasium, usch orkar inte mer med en massa telefonsamtal och annat skit som orsakar huvudvärk:/.

Ska snart ta och se Breaking dawn gud vad jag har längtat efetr den, skulle ha sett den på premiärs dagen fast det fanns vissa hinder som gjorde at jag inte kunde men nästa vecka så ska jag fan i mig se den.


Time to start over AGAIN!

Har precis ätit sitter nu på rummet med en sån sak som man lägger in i kontakten så värmer den en, oh så skön den är. Har hjälpt till att städa i huset typ hela dagen sen har jag varit ute och fixat en sak efteråt så träffade jag min bästa barndomsvän Karla hon är så underbar så, pratade med henne någon timme sen drog jag hem. Jag ska ju börja på ett nytt gymnasium vilket inte är så kul nu när jag precis kommit in och fått vänner på den jag precis slutat på men men nu är det som det är.

My own pink panter<3


With you i don't care about the rest of the world

God morgon alla fina ligger fortfarande i min saknade säng och deppar. Somnade faktiskt ganska tidigt igår fast vaknde halv fyra av att min älskade ringde, haha vi brukar ringa när vi känner för det tiden spelar inte en så stor roll. Vet inte när nästa gång vi träffas blir nu när allt här är huller om buller men snart som möjligt hoppas jag på.



Hemma

Är nu hemma efter tre knasiga månader som har förändrat min syn på typ allt i livet. Ibland har livet kännts hur härligt som helst men ibland känns det som om man är tillbaka på samma första punkt som man var från början. Jag har varit stark och gått igenom en massa även om jag så gärna bara vill springa ifrån allt det är så mycket som skulle kunna vara bra istället för dåligt men jag förstår mig inte ibland på saker och ting. Aja det blev inte en så rolig inlägg men just nu känns det inte direkt hur bra som helst.
                                
Ibland önska jag att jag var en växt faktsikt, haha.

Off to malmö

Sitter på tåget som precis har stannat i kristianstad, är framme i malmö om en timme.  Vilken dag det har varit alltså och den blir allt mer spänd ju närmare malmö jag kommer jag hoppas allt går bra nu när jag kommer fram. Aja jag får väl se vad som händer och nästa inlägg kommer förmodligen inte förrän imorgon.

Off to malmö

Sitter på tåget som precis har stannat i kristianstad, är framme i malmö om en timme.  Vilken dag det har varit alltså och den blir allt mer spänd ju närmare malmö jag kommer jag hoppas allt går bra nu när jag kommer fram. Aja jag får väl se vad som händer och nästa inlägg kommer förmodligen inte förrän imorgon.

Packar

God morgon alla fina jag har precis duchat ska snart packa ihop det allra sista sen är det bara att skicka iväg alla väskor på transport och ta tåget själv. Bloggar mer senare, ciao.


Hur laddar man upp musik?

Ligger på soffan framför tv:n och tar det lungt efter en springande dag på stan idag. Klädaffärerna hade stängt, de stänger alltid sex här, så det blev inget nytt men det blev mat på siesta och sedan köpte jag en massa glass på willy's, borde ju egantligen inte äta glass när jag har en hosta som tar död på mig men men. Förresten fan at jag inte vet hur man laddar upp musik här på bloggen.


kramis
















I do it because i can..

Kom hem för en stund sedan har varit ute sedan typ klockan två och fixat en del saker. Nu sitter jag och tar det lungt åt precis broccolisoppa är döds mätt och orkar inte gå mer men ska snart dra ut¨på stan med syrran sen blir det att äta på någon resturang och bara chilla.Hahahha juste jag har en sjukt rolig video som jag filmat idag hade lagt upp den bara jag visste hur man gjorde.

God morgon

Ligger fortfarande i sängen orkar inte gå upp har en himla värk i kroppen av den förbaskade hostan jag har. Idag är sista dagen sen så flyttar jag tillbaka till malmö imorgon, kul. Idag tror jag inte det händer så mycket förutom att jag ska packa lite av det sista sen får jag se vad som händer. Ska göra te så att halsen lugnar ner sig lite.


Kräck skräck

Idag har varit en konstig slowmotion dag som på något sätt gått fort men ja iallafall så lämnade jag tillbaka skolsakerna och såg klasskamraterna för sista gången efteråt blev det lunch på katrins eller vad cafet nu än heter, maten är kvar i magen tills nu men får se om den inte kommer med hostan inatt vilket jag inte hoppas att det gör jag är så jävla rädd för spya vet fan i mig inte varför, någon mer som är det?. Jag har tänkt på att skaffa en blogg tillsammans med min babyboo men får se hur det blir, har tänkt mig att efetr denna flytten så ska jag fokucera för det mesta på plugget och inte så mycket annat men får ju först och främst hoppas på att allt blir bra först med allt annat så jag kan börja plugga på allvar inte att jag inte gör det nu men ja. 



God morgon

Vaknade för en halvtimme sedan och duchade skulle egentligen vara uppe klockan halv sju men min hosta har blivit värre ända sedan i förrigår jag spyr efter vartenda liten sak jag äter till och med när jag dricker vatten så så fort jag hade somnat så fick jag en hostattack som ledde till att jag rusade in på toaletten. Idag blir det ju sista skoldagen lite sorgligt när jag lärt känna och fått nya kompisar plus att jag har en underbar klass, verkligen trevlig. Idag efter skolan blir det en fika med annelott så jag slipper gå hem det blir skjust istället, jag hatar att gå till skolan den vägen jag tar är en mardröm och ni som undrar varför jag inte tar bussen jo för att det inte går buss där jag bor, bor någon meter ifrån stan inte att någon bryr sig men jaja måste fixa mig nu sen drar ja till skolan. Ps. sprid gärna min blogg. =)

omg men den får duga


...

Kom hem för en stund sen från centralen. Sitter på sängen med datorn och gör ingenting speciellt just nu, imorgon blir sista skoldagen för mig sen flyttar jag ju. Ska lämna in skolbökerna,datorn och träffa klasskompisarna en sista gång. Lägger upp lite bilder från igår och förrigår och ego bilder på mig som jag sitter och tar nu.

käka på donken igår kväll

väntar på tåg på en av Sveriges största centralstationer







Mer inlägg kommer imorgon

Jag har inte haft så mycket tid de senaste två dagarna för att blogga men från ovh med imorgon kommer mer inlägg igen. Jah har framförallt spenderat min tid  vettigt sista veckan här tycker jag men nu måste jag dra. :)


11-11-11

Hejhopp kom hem för en stund sen sitter nu och chillar i sängen med musik óch min bulldog. Är så jävla trött somnade sju på morgonen  och vaknade igen tio imorse. Det blir inte så mycket idag förutom en liten repris av igår kväll.

Mot centralen

Hello fixad och klar med mig själv snart drar jag mot centralen haha med snart menar jag halv tio. Men drar till stan så länge och tar en fika eller något med syrran.
Sist jag fikade var här det blir det nu med tror jag eftersom att den är närmast:)

Ice cream

Jag vet att jag inte borde äta glass nu när jag har en fruktansvärd hosta men hur kan man säga nej till glass? alltså jag kan vara utan godis, choklad och kakor i evigheter men glass skulle jag inte klara mig utan. Ska snart fixa mig lite så jag inte ser helt blek ut med febern som jag har sedan så ska jag dra mot centralen.

Sunlight

God morgon! ingen skola för mig idag heller är fortfarande sjuk men tror jag håller på att bli frisk och äntligen så skiner solen för första gången på länge. Idag ska jag se till att gå ut om min kropp tillåter. Nu ska jag in i duchen och frächa till mig och ikväll ska jag umgås med mina nära och kära.<3


I better be ok tomorrow

Hahahhah, vissa människor är bara för sköna. Men men nu ska jag nog ta och lägga mig och hoppas på att jag mår bättre imorgon för är nämligen bjuden på middag hos min älskades kommpis. God natt.
 
Min ängel

Live your dreams





Bild BOMB!

Nu så har jag äntligen laddat upp alla nya bilder på datorn så nu är det väl bara att lägga upp dom här. Lägger upp en bildblandning bla lite bilder från i sommras då jag bodde på landet, på syrrans födelsedag, bilder från höstlovet.



På väg till malmö

Hungriga Sara

God morgon!

Färgade ju håret nedan kommer resultatet, det blev inte så stor skillnad och bilden ger ingen rättvis färg.



Här är före bilderna fast här har jag inte plattat utan mitt naturlig.


En sen middag på a la pizzeta, dom har världens godaste kykling tallrik, tröttnar aldrig.

En bild på min fina familj

The birth.D girl

På landet


Träffade underbara människor då jag bodde på landet. Fina Sissy som smetade in oss alla i ansiktsmask.

Omg!

Världens gulligaste kattungar

Och hundvalpar

En sommar outfit

<3






 


Hjälp?

Eftersom att jag är lite efterbliven med allt som har med blogg att göra så skulle lite hjälp funka bra. Hur kan man svara på sina kommentarer?


Almost dead

I feel no good, ingen skola för mig idag mår värre än igår har ångest att jag inte kan gå i skolan men men. Vaknade för typ en kvart sen tror jag gör det snart igen orkar inte röra på mina fingrar ens. Det kommer lite bilder sen från höstlovet.


Hola, que tal?

Hej o hopp, har en sån kraftig hosta att det nästan känns som om att jag hostar upp mina lungor. Har spanska glosor imorgon och en bokredovisning vill gå men mår så dåligt har inte orket att ta mig upp ur soffan. Detta blir förhoppningsvist min sista vecka på denna skola som jag går på nu alltså väggagymnasiet sen flyttar jag tillbaka till kära malmö. Men så länge det varade så fick det mig att öppna ögonen och se "livet" ur en anan syn typ det öppnade mina ögon mer för saker och ting som att framförallt hur svårt livet är i verkligheten inte skolan då utan hela flytten som ändrat på mig på ett positivt sätt som. Vissa dagar har jag velat släppa allt medan vissa dagar har gjort mig starkare än någonsin, att ge upp är mycket mycket enklare än att kämpa sig igenom det svåra men man får helt enkelt inte ge upp. Jag är ju inte så gammal alls men under hela min uppväxt har jag fått gå igenom mer än vad dom flesta tonåringar i min ålder har gjort ( går inte in på detaljer, är onödigt ).Jag får oftast höra att jag är så mogen för min ålder osv visst är jag mogen men ibland överaskar det folk då menar jag det verkligen. Jag tror mest att när man går igenom vissa saker som är svårare än andra gör att man som barn växer fortare alltså mognar, man tänker mycket mer och beetendet förändras också ganska snabbt alltså såklart så är det inte så att jag tänker som en vuxen människa direkt men jag känner en himla stor ansvar i väldigt mycket. Ska inte börja skriva en bok nu men det känns bra att ta upp sånt här tycker jag, jag vet att inte bara jag har det svårt eller att jag har det svårast men livet är sånt och man ska inte ta allt förgivet men det betyder inte att man ska vara beredd på exakt allt men på det mesta. Det som gör en svag gör en starkare tror jag då menar jag att tar man sig igenom en tuff situation känner man sig mycket starkare än i början.
Här kommer fler cam bilder på mig

Jag och min ängel.

Labans fru.

Labans fru och hans syster.

Hola!

Motivation

http://www.youtube.com/watch?v=s1XozsBN5Z4&ob=av2e

Failed

Mår så dåligt har fått hosta, feber och förkylning samtidigt. Jag gick till skolan imorse var med de två första lektionerna var tvungen att redovisa ville inte svika gruppen fast det blev den sämsta och dåligaste redovisningen någonsin vill inte ens se resultatet. Just nu känner jag bara av negativ energi mår så dåligt av det, det är så mycket som inte är på plats allt dåligt kommer på en och samma gång och det blir så mycket att man nästan känner att man bryter ihop eller något sånt. Vissa tänker väl ja men det kommer att lösa sig eller du klarar det och bla bla... fast är man inte i samma situation så förstår man inte.Jjag hatar att klaga över saker o ting även om det händer att jag gör det någon gång men jag är ju människa jag med till slut.


Sick again

Har lyckats bli sjuk vilket suger nu när skolan har börjat kanske är någon skolallergi eller något, haha. Det har varit en seg skoldag har inte orkat med så mycket på hela dagen och imorgon så har jag en redovisning,wihoo! ..not, ska plugga nu så hörs senare kommer även lite bilder sen.


Eid mubarak

God morgon! har precis duchat och haft pannkakor till frukost. Idag är det eid en högtid för alla muslimer runt omkring i världen fast för vissa är det imorgon. Själv så blir det inget speciellt firande för mig detta år men hoppas på en positiv dag. Ska snart följa Sara till centralstationen sen ska jag försöka plugga lite senare på kvällen. Det är en sån värmande känsla när man vet att du har någon som bryr sig om dig och minns dig på såna speciella dagar fastän  man inte kan ha pratat med varandra på evigheter.

Brukar inte fota mig själv därför har jag inte så många bilder att välja på men den får duga.


Äta, sova, äta ....

Usch! vilken seg dag det har varit idag. Jag somnade vid halv sex imorse och vaknade halv tolv åt frukost och somnade två timmar senare igen, stack till stan med Sara efter middagen och köpte en massa skräp som vi proppade i oss, något vi gjort de senaste dagarna, nu så åt vi nyss och ligger nu i sängen och väntar på att hangover 2 laddats klart. Jag hoppas på en bättre nästa vecka och ska se till att träffa mitt <3. Jag måste måste börja sätta mig ner och plugga har verkligen mycket att ta igen.

En bild på vår härliga biograf

Wrong turn 4

Gud så hemsk film det är kan inte sova nu så tar och ser på min favo serie vampire diaries och ser om jag deckar till den.

Misslyckad hårfärgning

Sitter ute på balkongen med massor av filtar, glass, kaffe, nöter och mm haha trevlig blandning det blir i magen, fan att det snart är vinter det känns redan så nu. Jag färgade håret men det syns inte ens kankse för att jag har så mörkt hår men nästa försök om det nu blir en gång till blir säkert bättre. Hade så många planer inför höstlovet men det blev inte av det hann heller aldrig träffa min andra halva <3 men nästa vecka då jävlar att jag ska ta igen det jag missat denna veckan. Jag skulle lagt ut bilder men något är fel ska försöka fixa det sen.

Ingen malmö

God morgon! Blev ingen malmö för mig idag men som tur så är Sara här tills på söndag så massa skoj på gång. Juste ska ta och färga håret till mycket ljusare än vad jag har nu lägger ut en före och efter bild senare. Hej.

The children

Vill bara spricka nuu! kommer inte kunna sova hela natten däckar säkert tidigt på morgonen. Såg nyss klart The children en skräck film, inget jag rekommenderar, med Sara och Hosila. Imorgon ska jag ner till malmö är inte hundra på det men får se hur det blir plus att min mobil har slutat fungera från ingenstans.

sist jag var på väg ner till malmö


2011-11-03

God morgon!
Ligger fortfarande i sängen och slöar har knappt kunnat sova inatt mådde så himla dåligt och frös som in i helvete och guess what snart är lovet slut och jag har en massa massa plugg att ta igen. Nu ska jag försöka kliva upp och ta en snabb dusch sen kommer Sara ända upp hit från malmö, ska bli kul.

Tjohoo!

Inte så kul o blogga med en sådan ful design plus att när man inte vet hur något fungerar och så men kommer väl på det så snart som möjligt. Har ändå inte gjort så mycket de senaste dagarna men idag blev det en runda på stan och hittade faktiskt en del saker, bjuder på lite bilder av min shopping idag och även några saker jag köpt för några dagar sedan.
.
Siden linne- Bik bok


Byxa- H&M

Långärmad tröja vit - Bik bok ( köpte 2st )

Öronhängen - Bik bok

Armband -  H&M

Halsband - Kapphal

Hårfästen- Bik bok

Underdelar från Lindex köpte även överdelarna men glömde fota

Korsett - Lindex  ( skit snygg på )

Hårfärger - H&M  ( ska färga med den till höger , färgade med den i mitten fast i en annan färg för typ 2 veckor sen )

Köpte denna Bh:n för inte så länge sen ifrån H&M


skjorta - H&M


Virkat linne - Bik bok

Köpte denna snyggingen och ett par vita converse skor för ett tag sedan.


RSS 2.0